Plantaardige melk maken en de pulp verwerken

't Sashuis Begijnhof, Brugge, Belgium

Voedselredster Sam van Sam Serveert neemt je mee in haar circulaire verhaal. Samen maken jullie plantaardige melk én verwerken de overgeschoten pulp tot energierijke snackballetjes. Door ook van de pulp […]

€25

Waar loop jij tegenaan bij het koken met restjes

't Sashuis Begijnhof, Brugge, Belgium

Beste kookliefhebber, Heb je ooit geworsteld met het verwerken van kookrestjes? Frustreert het je dat je als alleenstaande altijd overschot hebt van die te grote bloemkool? Wil je graag je […]

€15

Voedsel redden

Zero waste shop Karmamarkt Langestraat 22, Brugge

Sam Serveert, de expert op het gebied van "Foodsaving", komt naar de KarmaMarkt op dinsdag 12 maart! Je gaat een interessante avond tegemoet waar je ideetjes hoort over hoe je […]

€10

Plantaardig alternatief voor kaastaart op basis van noten

Avansa Brugge Sint-Pieterskerklaan 5, Brugge

Sam Janssens (Sam Serveert) houdt ervan om smakelijke en gezonde lekkernijen te creëren. En trouw aan haar filosofie doet ze dit met zorg voor de mens en de planeet. Daarom […]

Wil je af & toe zero waste tips, een gratis recept, uitnodigingen voor een workshop ontvangen?

Vul hieronder dan even je naam en e-mailadres in