Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Plantaardige melk maken en de pulp verwerken

6 maart, 2024 *14:30 - 17:00

€25

Voedselredster Sam van Sam Serveert neemt je mee in haar circulaire verhaal. Samen maken jullie plantaardige melk én verwerken de overgeschoten pulp tot energierijke snackballetjes.

Door ook van de pulp lekkers te maken, zorgen we ervoor dat er geen overschotten zijn die weggesmeten moeten worden. Goed dus voor onze creativiteit en voor de gezondheid van de planeet!

Deze workshop is voor jong en oud en een geweldige manier om nieuwe ideeën op te doen voor gezonde en duurzame snacks.

Alle leeftijden zijn welkom. Kinderen tussen 4 en 6 jaar begeleid door een volwassene.

De deelnemers brengen mee:

  • Keukenschort
  • Keukenhanddoek
  • Notenkraker
  • Doosje om eventuele overschot mee naar huis te nemen

 

Inschrijven via website ‘Handmade in Brugge’, zie link onderaan deze pagina

Details

Date:
6 maart, 2024
Time:
14:30 - 17:00
Cost:
€25
Website:
https://www.handmadeinbrugge.be/agenda/workshop-sam-serveert-4

Organizer

Handmade in Brugge
View Organizer Website

Venue

’t Sashuis
Begijnhof
Brugge, Belgium
+ Google Map